VÅR HISTORIA
Fry Group Foods > VÅR HISTORIA

VÅR HISTORIA

Från små innovativa kreationer i Familjen Frys kök så har Fry’s utvecklats till att ha blivit en internationell succé. I ett försök att söka andra vegetariska alternativ, började Wally och Debbie Fry, båda dedikerade vegetarianer, göra proteinrika alternativ som köttsubstitut för egen konsumtion.

År 1992, bara ett år senare bildade dessa idéer palletten för dessa nyskapande upptäckter som sedan ledde till upprättandet av Fry Group Foods. Fry Group Foods är fortfarande ägt och drivs, passionerat, av familjen Fry och har vuxit till den imponerande position där det är idag, både när det gäller produkter samt marknadsetablering.

s1s2s3s4s5s6s7s8s9s10

Lär känna familjen Fry

Verksamheten drivs av familjens passion för att skapa läckra och grymhets-fria livsmedel som har så liten påverkan på natur och miljön som möjligt med tonvikt på att sätta principer över vinsten. För att ta reda mer om familjen klicka på deras profiler nedan.

Raising children vegetarian

“Mamma, vad blir det för kvällsmat?”

En välbalanserad växtbaserad kost är inte bara hälsosamt men mycket tyder på att det kan bidra till att förebygga eller vända vissa sjukdomar. Dessutom har både den Australiska och Amerikanska regeringarna offentligt erkänt fördelarna med växtbaserade dieter.

 

För fler råd om hur du förenklar kosten för ditt barn, KLICKA HÄR!