Thai Stir Fry

Thai Stir Fry

6 portioner
Veganskt

1 paket Fry’s Golden Crumbed Schnitzels
1,5 dl ris, kokt
3 lökar, hackade
10 ml krossad ingefära och vitlök mix
6 tsk grön currypasta
2 burkar kokosmjölk eller kokosgrädde
2 msk jordnötssmör, rågat
1/2 röd paprika, hackad
1/2 grön paprika, hackad
1/4 ananas, hackad
1 pinne selleri, hackad
1 tsk kinesisk 5-spice krydda
Handfull jordnötter
1 tsk socker


Grilla Fry’s Schnitzel och skär i bitar. Fräs lök i ingefära och vitlöks mix tills att de blir lätt gyllene. Lägg i currypasta och kokosmjölk. Låt sjuda tills kokosolja stiger till ytan. Under tiden – bryn röd och grön paprika, ananas och selleri och blanda med kokt ris. Lägg i kinesiska 5-spice krydda.
Rör i jordnötssmör, jordnötter, socker och Schnitzel till lökblandningen.

Servera Schnitzeln uppe på risblandningen.



Print Friendly and PDF
Thai Curry